Min bok Ledarhandboken har blivit nominerad till Årets Projektledarbok 2024.
För att bli nominerad måste boken beröra något som direkt kan användas inom projektområdet. Det kan vara en bok direkt riktad till projektledare eller projektmedarbetare men det kan också beröra områden som tex kommunikation, teamutveckling eller ledarskap. Boken måste ha en svensk författare men den måste inte vara skriven på svenska. Juryn försöker sedan bedöma hur aktuella böckerna är, hur lätta de är att ta till sig samt om de tillför något nytt.

 Sedan 2008 har Svenskt Projektforum utsett Årets projektledarbok. En jury, som består av personer från både stora och små organisationer inom privat och offentlig sektor, läser och bedömer de böcker som ges ut under respektive år. Juryn försöker bedöma hur aktuella böckerna är, hur lätta de är att ta till sig samt om de tillför något nytt.

Vinnaren utses i april/maj 2024.